Tänään oli paitsi äitienpäivä myös kevätjuhlapäivä! Poikkeuksellisen hyväntuntuinen kevätjuhlapäivä olikin. Kyseessä oli NLP Practitioner -kurssin päätös, ja se lieneekin ainoa kurssi josta olen koko opiskelun ajan ollut ihan innoissani. Koska en aiemmin päivällä tohtinut hekumallisen hyvännäköiseen ja suklaiseen juhlakakkuumme kajota, pyöräytin illalla itselleni tällaisen herkun:

ilikemesmude

Ristin sen ”Tykkään itsestäni” -smudeksi tai oikeastaan möösiksi, koska smuuthiksi tuo lienee vähän liian paksua, ehkä. Tämä suklaamoussetyyppimäinen ratkaisu ei sisällä maitoa, munaa eikä lisättyä sokeria, ja maistuu silti aivan taivaallisen hyvältä. Pistäpä tämä siis testiin, mikäli et ole vielä hakkeroinut itsestäsi makeanhimoa irti! Sain btw tänään käsiini harkan, jolla sen luulisi onnistuvan. Tuleeko joku koekaniiniksi? Jätä kommentti, jos haluat! Aattelin nimittäin vielä vähän aikaa nautiskella omastani ja tällaisista smuusseista.

Tykkään itsestäni -herkkumöösi (1 annos, vain Sinulle)

  • 1 avocado
  • 1 banaani
  • 2-3 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä
  • 1-2 rkl raakakaakaojauhetta
  • 1-2 rkl carobia
  • 1 rkl tahinia
  • 5 taatelia
  • kourallinen casheveita
  • 0,5-1 dl kookoskermaa

Blend it, babe. Pinnalle kaakaonibsejä ja pähkylöitä ja kanelia, esim. Lusikoi herkku parhaisiin suihin saman tien!

Jos maltat, voihan tuon lätkäistä vaikka suklaapiiraan täytteeksikin. Pohjaksi voi lainata ideaa aiemmista kaakuista.

Millä tavalla tykkäisin itsestäni tänään?