Mansikoita! Kesän eka rasiallinen, vain ja yksin minulle! Mikään ei piristä hieman synkeää ja sateista juhannuksen kynnyspäivää paremmin. Onpa ihanaa tuntea niin huomaavainen tyyppi, joka tuollaisia ostelee ihan vain yllättääkseen iloisesti. Ai mutta sehän olinkin minä itse. :)

Siitä sitten seurasikin iloisten yllätysten vyöry. Ensimmäinen oli se, miten ihastuttavaan seuraan mansikkaiseni päätyivätkään. Toinen ilahdus oli huomata, että tuossa pöydällähän on ruokaan täydellisesti mätsäävä kukkanen!

Katsokaas mitä sieltä pilkistää!
mansikkasalaatti piileskelee!

Mansikka-vuohenjuusto-basilika-jälkiruokasalaatti

Viipaloi lautaselle mansikoita ja vuohenjuustoa, just niin paljon kuin haluat syödä! Ripottele keon päälle tuoretta basilikaa ja viimeistele halutessasi hunajalla.

Koska aineksia tässä herkussa on vain muutama ja valmistuskin on taas naurettavan helppoa, aistin tässä kovasti potentiaalia kesämökkeilijän jälkkärihitiksi!

lähimansikka

Mansikkaelämystä seurasi vielä yksi erittäin mieluisa yllätys: törmäsin Spotifyssa Blackmore’s Nightin uuteen levyyn! Tiedän mitä kuuntelen tänä juhannuksena. Siis niinä hetkinä kun maltan kotona koneen äärellä istuksia.

Yhtyeen vanhemmasta tuotannosta Fires At Midnight sopii erinomaisesti juhannuksen taianomaisiin hetkiin. Candice Nightin ääni on hunajaa korville!

Toivon kaikille ihan järettömän iloista ja mansikkaisen makeaa ja hunajaisen herkullista juhannusta!