Hoi! Terveisiä lyhykäisen hiljaiselon jälkeen taas täältä kotoisasta aamiaispöydästä. Vähän on käyty festareilla rymistelemässä ja joogaretriitillä rymyämisestä palautumassa.

Viime viikko kului poikkeuksellisesti maisemissa, joissa en kokannut lainkaan itse ja sain syödäkseni kasvisruokaa. Vähän haastavaa sitä on paleo-ruokavalioon tottuneen kropan kanssa sovittaa yhteen, mutta pärjäsimme ihan mukavasti. Kiitokset nyt vielä tätäkin kautta Villa Mandalan palvelualttiille kokille, joka loihti niin silmää kuin suutakin hiveleviä annoksia.

Mutta takaisin Käpylään. Kasvinsyöntivaihe taisi jäädä jossain määrin päälle, sillä iltapalaksi teki mieli vain tämmöistä kevyttä hedelmäsalaattia ja sama tahti jatkui aamullakin. Siitä sai aamiaisseurakin nauttia.

vesimeloniherukkasalaatti

Tämä setti toimii ehdottomasti paremmin lautaselle paloiteltuna kuin blenderin läpi muhjautettuna. Hirmu hyvät värit ja makuyhdistelmät, vaikka itse täällä taas ruokiani kehunkin. Mutta kehaisi seurakin!

Värikäs hedelmäsalaatti

  • vesimeloonia
  • banaania
  • mustaherukoita
  • vihreitä rypäleitä (tai kiwiä)
  • kookosmaitoa
  • kanelia
  • inkivääriä
  • hampunsiemeniä / kookoshiutaleita

Paloittele hedelmät ja kasaa nätit annokset. Kaada päälle sopivasti kookosmaitoa, ripauta mausteeksi vähän kanelia ja inkivääriä ja viimeistele kuorituilla hampunsiemenillä tai kookoshiutaleilla. Nauti auringossa.

vesimeloniherukkasalaatti lähempää

Kuvista kaunis kiitos Pertille!